Casumo


Att spela och vinna i online-kasino världen är bra, men om den webbplats du använder inte ger dig enkel tillgång till dina pengar, så räknas allt för ingenting. På Casumo hittar du några av de mest tillgängliga och effektiva spelvillkoren i branschen.

VÄLKOMMEN BONUS

På Casumo får du chansen att banka upp till $ 500 i bonus kontant samt 100 gratis spins när du skapar ditt första konto och gör en insättning. I reala termer fungerar denna affär på liknande sätt, vilket innebär att en insättning på $ 20 eller mer kommer att fördubblas. Om du till exempel har lagt till $ 100 i ditt konto får du ytterligare $ 100 i bonuspoäng. Utöver detta får du 100 gratis spins på Book of Dead slots spel.

Baserat på dessa förutsättningar är Casumos affär imponerande. Även om $ 500 inte är den största välkomstbelöningen vi någonsin har sett, är det generöst och 100 gratis spinn är ett bra sätt att söta saker. Helst skulle vi vilja se Casumo vara lite mer flexibel när det gäller gratis spins och låter dig använda dem på fler spel. Book of Dead är dock en av webbplatsens topprankade spelautomater och bör ge dig många sätt att vinna.

Free Spins (för Dead Locks Book):

Även om Book of Deads fem rullar och 10 vinstlinjer kan betala ut värden på upp till 250 000 mynt, är det gratis spinsbonus som verkligen sticker ut. Genom att rulla i tre eller flera magiska böcker (scatters) kommer du inte bara att vinna upp till 200X din totala satsning direkt, utan 10 gratis spins. Förutom dina gratis spins väljs en symbol slumpmässigt för att fungera som expanderare.

Beroende på hur bonusen spelar ut, kan denna symbol expandera för att täcka varje hjuls i spel, vilket i grunden betyder att dina fria spins kommer att låsa upp några stora vinster. Nu, när du kombinerar detta med 100 gratis spins får du i princip chansen att vinna utan att spendera ett öre. Det är för oss, varför Book of Dead är ett utmärkt val för en välkommen bonusplats.

SLOTS OCH SPEL

Casumo har byggt sitt rykte på slots. Därför hittar du nu 483 titlar online och 300 via din mobil. Dessutom hittar du 44 jackpot-slots, inklusive $ 1 miljoner + spinnare som Mega Moolah, Hall of Gods och Mega Fortune. Att spela denna mängd spel är några av de ledande mjukvaruleverantörerna i branschen, bland annat: Microgaming, NetEnt, Play ' N Go and Elk Studios.


Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller | Svenska Jackpotten © 2019